Missie

Missie:
Brede School Moesel is een veilige uitdagende plek waar iedereen zich, via zijn of haar weg, met plezier kan ontwikkelen naar een mooie toekomst!

Waar we dan ook voor staan:
 
     
Wij bieden een gezonde en veilige (leer)omgeving, waarin iedereen gezien en gehoord wordt, zichzelf mag zijn en erbij hoort. Alleen zo kun je echt openbloeien.
 
  Het gaat er niet om hoe slim je bent, maar hoe slim je bent. Samen speuren we jouw (verborgen) talenten op en helpen jou deze zo goed mogelijk te ontwikkelen.   Wat we doe is zinvol, soms uitdagend of spannend en dat vraagt om inspanning. Maar we zorgen ook voor ontspanning zodat alles in balans blijft en we samen plezier beleven.   Wij groeien en leren door creativiteit, inzicht en spel. Door samen te werken aan processen en projecten. We staan in verbinding met de grote buitenwereld en met onze eigen binnenwereld.
 
 
                                   
 
Waar we voor gaan:
     
Wij zijn allemaal onderdeel van een grote geheel, van onze community, maar mogen vanuit deze geborgen setting zelf op ontdekkingsreis gaan.

 
  Samen werken we aan onze doelen. Daarvoor doen we ons uiterste best, voor onszelf en voor elkaar. We tonen interesse, betrekken iedereen en geven elkaar complimenten en uitleg.
 
  Vanuit nieuwsgierigheid en creativiteit werk je op jouw manier. Zo ontdek je wat jij leuk vindt, waar jij goed in bent en kun je steeds weer een volgende stap zetten.


 
  Door met aandacht en begrip naar elkaar te luisteren, geven we elkaar de ruimte. Ook jij mag helemaal jezelf zijn. Soms houden we elkaar de spiegel voor zodat je jezelf beter leert kennen.
             
     
Wij zijn allemaal anders en iedereen mag zijn wie hij/zij is. Dat waarderen en respecteren we. Sterker, als dat nodig is ondersteunen en helpen we elkaar.   Wij coachen, inspireren, motiveren en stimuleren elkaar, zodat wat in jouw kern aanwezig is volledig zichtbaar mag worden. Jij in de beste versie van jezelf.   Als je fouten mag maken, je gevoelens kan uitspreken en voor jezelf op durft te komen, kom je in jouw kracht. Zo leer je te gaan staan voor wie en wat je bent.   In een veilige omgeving vertrouwen wij elkaar, we werken samen, lachen samen en trekken er samen op uit, omdat we altijd op elkaar kunnen rekenen.