Welkom
op de website vanWelkom op de website van Brede School Moesel in Weert.
Op onze website willen we wat meer vertellen over onze school.

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vanaf 1 juli 2021 ben ik officieel de schoolleider van Brede School Moesel. Daar ben ik erg trots op!

Graag stel ik mij aan u voor.
Ik ben Frank Simons (44), woon in Weert samen met Chantal en mijn zoontjes Rik (10) en Daan (8).

Al sinds 1999 ben ik werkzaam in het onderwijs. Eerst als leerkracht in de bovenbouw, maar al snel ben ik terecht gekomen in directiefuncties. Mijn ervaring als schoolleider heb ik op diverse scholen mogen opdoen. Zo ben ik ook schoolleider geweest op de ODA-school in Weert. De laatste jaren heb ik gewerkt als onderwijsadviseur en als docent op de schoolleidersopleiding bij "Onderwijs Maak Je Samen".

Ik kijk er in ieder geval weer erg naar uit om samen met het team de ingezette visie verder uit te mogen werken. In de nieuwsbrieven zullen we u hierover op de hoogte houden.

De afgelopen weken heb ik achter de schermen al meegelopen en heb ik mij kunnen voorbereiden op deze nieuwe uitdaging. Samen met Hein Gubbels heb ik een prettige overdracht gehad.

Brede School Moesel is een sterke school. Een school waar professionele leerkrachten werken en waar een prettige cultuur heerst. Het is belangrijk om de komende jaren te zorgen voor duidelijkheid, stabiliteit en Brede School Moesel klaar te stomen voor de toekomst!
Als team zullen we verder vorm gaan geven aan onze nieuwe visie. Waar willen we over vijf jaar staan? Wat vraagt dat van ons als leerkrachten en van de leerlingen? Daarnaast zullen 'Passend onderwijs' en 'talentontwikkeling' bij de kinderen ook hoog op de agenda staan. Elk kind mag en moet zich ontwikkelen, rekening houdend met zijn/haar niveau. Op het gebied van ouderbetrokkenheid en communicatie zullen we ons ook verder gaan ontwikkelen en nieuwe initiatieven gaan ontplooien. Ik hoop u binnenkort eens te mogen zien en spreken!

Met hartelijke groet,

Frank Simons 


Zijn er nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.
Samen maken we immers school.In de media:

 In juni 2020 is Brede School Moesel op tv geweest in het programma "Onderweg naar de regio" waarin er een sfeerimpressie van de school te zien is. Klik hier om dit item van 2 minuten te bekijken.

In april 2021 mocht de school nogmaals op tv komen. Dit keer in het programma "Dit is Holland", waarin er in 2 minuten een samenvatting te zien is van welke ontwikkelingen de school aan het maken is. Klik hier om dit item te bekijken. Team Brede School Moesel

 

 

     Mededelingen


Toegevoegd:
- Klachtenprocedure
- Schoolgids 2021/2022
- Vakantierooster 2021/2022